TARIEVEN & Acties

Hier vind je alle tarieven en kortingsacties van de verschillende cursussen bij ZoukMotion. Je kunt kiezen voor 1 cursus, maar ook verschillende cursussen combineren voor aantrekkelijke prijzen. Op alle cursussen en aanbiedingen zijn onze voorwaarden van toepassing. 


Altijd Gratis Proefles

Zin om te komen dansen? Kom dan eens een kijkje nemen in de lessen en doe mee met een gratis proefles. Dit kan op maandag en woensdag. Kijk voor het lesrooster voor de mogelijkheden.


Cursus Salsa & Bachata, Zouk

CURSUS REGULIER STUDENTEN BRESS
12 lessen van 1 uur € 90,- € 80,- € 75,-

Combideal - Meerdere cursussen

Ben je net zo gezond verslaafd als wij aan Salsa, Bachata en Zouk? Maak dan gebruik van de voordelige combideal. Gewoon lekker meedansen met twee cursussen. In een korte tijd heel veel leren, technisch steeds beter worden en nog meer dansplezier. Je combineert een aantal cursussen naar keuze en profiteert van aantrekkelijke tarieven. Elke cursus bestaat uit 12 lessen.

AANTAL CURSUSSEN AANTAL LESSEN REGULIER STUDENTEN BRESS
2 24
€ 160,- € 140,- € 130,-

Proefles(week)

Zin om te dansen en wil je ontdekken of Salsa, Zouk, Bachata en/of Merengue iets voor je is. Drie keer per jaar hebben we een proeflesweek. De eerstvolgende proeflesweek is van maandag 9 september t/m woensdag 11 september 2019. Inschrijven mag, hoeft niet, je kan zo binnenlopen.

Heb je deze gemist, geen probleem. Een proefles volgen kan altijd en is altijd gratis. Je kunt op elk moment van de cursus instromen. Je hoeft niet te wachten totdat de volgende cursus weer begint.


Extra Kortings Acties

Korting op ZoukMotion EVENTS*

ZoukMotion organiseert regelmatig extra evenementen. Als cursist bij ZoukMotion krijg je soms korting op deze activiteiten. Hier van wordt je in de les en per mail op de hoogte gesteld.

 

10% KORTING OP BRESS-SPORTKAART*

 

Krijg je geen genoeg van bewegen en wil je ook graag fitnessen, zwemmen, volleyballen et cetera? Kijk dan eens bij BRESS sportcenter, een heel compleet aanbod van sporten. Wanneer je cursist bent van ZoukMotion krijg je als student 10% korting* op de sportkaart. Dat is mooi meegenomen!


* Op alle tarieven, acties en cursussen van ZoukMotion zijn voorwaarden van toepassing.© 2016 ZoukMotion.nl